TOTA LA VIDA AMB TU

EL DIA A DIA DE LA COMPANYIA

Aquest curs hem continuat desenvolupant el projecte LÒVA amb la formació d’una nova companyia, i ens fa molta il·lusió presentar-vos-la. L’alumna de 5è de l’escola ha format la companyia d’òpera “Tota la vida amb tu”. Un nom escollit entre totes i tots i que reflecteix l’estima que es tenen des de ben menudes i menuts.

També us volem ensenyar el nostre logotip, una proposta que combina el dibuix d’una companya amb els colors preferits de totes i tots els components.

Durant el primer trimestre hem anat realitzant diferents dinàmiques que ens han permés conéixer-nos millor, unir-nos més, escoltar-nos, entendre’s, calmar-nos i relaxar-nos… La pedra de la concentració, la llibreta emocional, l’objecte especial, el mirall, la catifa…

La visita al Palau de les Arts de València ens va ajudar molt a entendre el projecte, com es construeix una òpera, les diferents professions que participen…

També hem escollit el tema i la tesi del nostre llibret: L’AMISTAT, i la por a que ens deixen de costat, a que ens maltracten. Què vos sembla? Té bona pinta veritat? Doncs si voleu estar al dia entreu a:

https://huitocamusica.wordpress.com/tag/tota-la-vida-amb-tu/